Lisztes Krisztiánt máris kölcsönadja a Frankfurt?

2024. május 03. 10:14

A 18 éves csatár nyáron csatlakozik a német klub keretéhez.

2024. május 03. 10:14
null

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Az Eintracht Frankfurt tavaly szeptemberben jelentette be, hogy leigazolják a Ferencváros fiatal tehetségét, Ifj. Lisztes Krisztiánt. A 2005-ös születésű korosztályos válogatott labdarúgó 2024 nyarán csatlakozik a német klub keretéhez, azonban a csapathoz közeli sajtóértesülések szerint érkezését követően Lisztest rögtön kölcsönadhatja a Frankfurt vezetősége – írja a Index a Frankfurter Rundschau német lap információira hivatkozva.

A lap nem mellesleg kockázatosnak nevezte az immár kétszeres magyar bajnok Ifj. Lisztes Krisztián leigazolását,

aki a nyáron több teszten fog átesni a Frankfurtnál, amik eldöntik majd, hogy a csatár alkalmas-e az azonnali bevetésre. A Ferencváros 10 millió euróért adta el Lisztes játékjogát a Bundesliga jelenlegi ötödik helyezettjének, de arra, hogy a játékos pályára lépjen a klub szerelésében, könnyen lehet, hogy még egy évet kell várni. Lisztes a múlt hétvégén volt először kezdő a Ferencvárosban 2024-ben, Dejan Stankovic bizalmát egy góllal és egy gólpasszal hálálta meg az MTK ellen. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. május 03. 12:22
AMENNYIBEN igaz, amit SZTANKOVICS mond, - hogy Lisztes lusta - ANNYIBEN ezen változtatnia kell, nagyon gyorsan !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!