Még Bod Péter Ákos is belengette, hogy lehet, hogy mégse hagyott le minket Románia

2024. május 03. 08:56

Valószínűleg most tört össze a román kormányfő.

2024. május 03. 08:56
null

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Végig szaladt a baloldali sajtón, hogy a román bérek lehagyták a magyart, ami után még a román kormányfő is örömködött egy sort.

Ezt is ajánljuk a témában

Most Bod Péter Ákos megjegyezte az X-en, hogy „a fránya GDP/fő ad munkát eleget. De legalább gyorsan elmondhatom, hogy mi a GDP és mi nem az; miért nehéz mérni a per fő adatot, pláne vásárlóerőparitáson. 

Akkor talán le se vagyunk maradva? Talán nem (annyira), de...

A hosszú trend a gond.” 

Közben egyébként a „másik oldalról” is letörték a román kormányfő örömét, ugyanis Orbán Balázs is egy mandineres elemzésre hivatkozva bemutatta, hogy miképpen trükköznek a románok a statisztikával.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:09
🍓 ️ ­I­g­­a­z­i n­i­­m­­f­­o­m­á­n­­­i­á­­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
backsplash
2024. május 06. 07:54
Pedig, ha valaki, akkor ő igazán egy töketlen kutya.
Tommaso
2024. május 03. 13:50
"Azt rögzítsük, hogy a FIDESZ PÁRTÁLLAMA ELŐTT (2010-ig ) a forint az euróhoz képest sokkal jobban állt mint ma. A CSEH KORONA viszont több eurót ér, mint 2010-ben.
Tommaso
2024. május 03. 13:49
"Azt rögzítsük, hogy a FIDESZ PÁRTÁLLAMA ELŐTT (2010-ig ) Magyarország utcahosszal volt Románia előtt, ez nem volt kérdés. Ma az a téma, hogy lehagytak-e már minket" Az igazság az, hogy 10 -15 fontos gazdasági mutatószám létezik, ami leirja egy ország gazdasági fejlettségét, szintjét. Ezekből néhányban Románia és Horvátország megelőzte az ORBÁN (félre)VEZETTE MAGYARORSZÁGOT. A Fidesz pártpropagandája csak azokat a mutatókat emliti, ahol Mo. áll jobban. Egyelőre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!